MAIN EVENT

Bizznizz Boxx is een uniek concept dat de wereld van ondernemerschap, coaching, training, teambuilding, opleiding, netwerken en beurzen aan elkaar weeft op een oppervlakte van ongeveer 4.000 m2.

Bizznizz Boxx  is een plaats buiten het kantoor … een stijlvolle black box … een fysieke en mentale ruimte om inspiratie op te doen, in contact te komen met potentiële klanten, verbinding te creëren met personeel of jezelf, te bezinnen, zaken te doen, te vergaderen in een andere omgeving of gewoon even te  ontspannen, … Tijdens Bizznizz Boxx krijgt u als exposant de kans om in de Inspiration Zone uw verhaal te brengen voor een geïnteresseerd publiek.  In en rond Roeselare laten wij simultaan met Bizznizz Boxx ook Bizznizz Boxx City Challenge doorgaan, een teambuildingsactiviteit die start en vertrekt aan Expo Roeselare.

Met een geschatte opkomst van +3.000 bezoekers uit de bedrijfswereld in West-Vlaanderen, loont het zeker de moeite een deelname als exposant te overwegen en op persoonlijke en directe manier in contact te komen met uw potentiële doelgroep.  Voorafgaand aan het event, krijgt u reeds heel wat persoonlijke publiciteit die wij heel gericht voeren binnen de bedrijfswereld. 

Bizznizz Boxx gaat door van woe 18  t.e.m. vrijdag 20 maart  2020 in Expo Roeselare op een oppervlakte van 4.000 m2 met een uitgekiende selectie van ongeveer 100 toonaangevende bedrijven in hun segment.

Wenst u deel te nemen als exposant? Aarzel niet en schrijf tijdig in!

We kijken alvast uit naar uw aanwezigheid!