BIZZNIZZ BOXX EXPERTS

“We tillen ondernemers, teams en bedrijven naar een hoger niveau op persoonlijk en zakelijk vlak door ons holistisch aanbod van sterke coaches met een uitgesproken expertise op hun eigen terrein.”

Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk ondernemers persoonlijk te coachen. We streven daarom naar een betaalbaar aanbod van one-to-one coaching en groepscoaching en behouden dit niet exclusief voor de “high-end” klanten. We zullen in de toekomst creatief blijven speuren hoe wij ons aanbod toegankelijk en betaalbaar kunnen houden voor iedereen die nood heeft aan onze expertise.

Online kan je bijzonder veel vooropgenomen interessante content vinden. Dat juichen wij heel hard toe ! Wij geloven echter dat het proces dat we samen afleggen en de interpersoonlijke ontmoeting, jouw groei naar een hogere dimensie kan brengen.  Online coaching via digitale veilige systemen winnen meer en meer terrein én ook daar zetten onze coaches in de toekomst op in.

Financiële mogelijkheden zijn bij ons niet de barometer om beroep te kunnen doen op de persoonlijke hulp van onze coaches, jouw drive en motivatie zijn voor ons doorslaggevend.

 

 

Sabrina Heymans