SABRINA HEYMANS

Hoge werkdruk, toenemende concurrentie, moeilijke klantenrelaties of de drukte van het gezinsleven zorgen voor extra stress. Als die stress langdurig aanhoudt kan dit leiden tot een burn-out en kunnen er allerlei fysieke, mentale en/of emotionele klachten ontstaan.

Waar een probleem is, is ook een oplossing…

In elk coachtraject krijg jij inzicht in jouw doen en laten, je leert waar jij als ondernemer blij van wordt en wat je grootste energievreters zijn. Wie of wat bepaalt deze aanpak? Jij! Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes.

Een breed gamma aan toepassingen zorgt er voor dat jij de nodige ondersteuning krijgt in je zoektocht naar je unieke zelf. De inzichten die we samen verwerven, kunnen de start zijn om opnieuw in beweging te komen.

 Dit coachtraject is geschikt voor zowel ondernemers die met een burn-out af te rekenen hebben als voor diegenen die preventief aan zichzelf willen werken.

 Sabrina biedt binnen haar praktijk ook Tension Releasing Exercises aan (TRE). Het is een manier om je fysieke grenzen te leren voelen, meer in contact te komen met je eigen lichaam en je overtollige stress en spanning letterlijk van je af te schudden. Eens je de grens van je lichaam weer kan voelen, zal je ook gemakkelijker in staat zijn om op eender welk vlak je grens te trekken en op te komen voor jezelf. Positief gevolg? Als ondernemer kan je weer voluit leven met minder stress en meer energie.

Bodymindtalk

Sabrina is coach en relaxatietherapeut. Ooit kreeg ze zelf af te rekenen met een burn-out. Tijdens haar herstelperiode voelde ze heel sterk dat ze niet meer zo diep wou gaan. Ze ging op zoek naar zichzelf en besloot enkel nog te werken vanuit haar eigen sterktes. Vanuit die behoefte volgde ze meerdere professionele coach- en therapieopleidingen. In 2015 richtte ze Bodymindtalk op. Ze begeleidt individuele trajecten geeft groepsworkshops aan ondernemers en aan werknemers. Ze werk zowel vanuit haar eigen praktijk als op locatie.

Contact: Sabrina Heymans | 0476 55 45 20 | info@bodymindtalk.be

 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *