HEIDI NAUWYNCK

Heidi heeft Bruis in het leven geroepen! Bruis coacht op oplossingsgerichte wijze bedrijven, instellingen, diensten, ondernemers, managers en medewerkers. Bruis wil via coaching opnieuw zuurstof en energie opwekken. We richten ons op de gewenste oplossingen en het (opnieuw) beweging creëren op de werkvloer. Bruis daagt in een samenwerkingsalliantie de coachee(s) uit (zowel individuen als groepen als volledige organisaties) tot er duurzame resultaten bekomen worden. We gebruiken hiervoor de reeds aanwezige krachtbronnen, competenties en mogelijkheden en we geven de competenties aan die nuttig zijn in het veranderingsproces en het bereiken van de doelen. Bruis help om een gevoel van welzijn en tevredenheid tijdens het werk te bereiken op de wijze die bij de organisatie past. Een positief, bijkomend resultaat hierbij is de preventie van burn-outs, bore-outs en de uitstroom van medewerkers.

Heidi Nauwynck is psychotherapeute en coach. Zij heeft tal van opleidingen gevolgd om op een kwalitatieve mensen te begeleiden naar welzijn. Zij runt een groepspraktijk voor psychotherapie en coaching.

Zij werkt voornamelijk oplossingsgericht en werkt op een intuïtieve, doch theoretisch gefundeerde wijze met systemen en individuen met de focus op de aanwezige krachtbronnen en de gewenste veranderingen.

Zij werkt steeds afgestemd op de klant, de hulpvraag, de doelstellingen, de hulpbronnen. Zij is sterk in het in- en uitzoemen op delen en gehelen, inhoud en proces. Zij werkt gedifferentieerd en houdt van out of the box.

Contact: Heidi Nauwynck | heidi@therapiededeur.be | 0478 49 24 71

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *