CAROLINE MERVIELDE

Caroline helpt jou om stressbestendiger in het leven te staan. Ze werkt als personal trainer en coach met ondernemers die een fitter en krachtiger lichaam en een positieve mindset als doel zetten.

Caroline heeft de ambitie om haar kennis en ervaring ook in te zetten in teams en bedrijven die gezondheid als belangrijke waarde willen vertalen op de werkvloer.

Caroline Mervielde haar carrière startte in 1998 toen zij werd verkozen tot Instructor of the Year door defederatie voor Fitness en Aerobics. Haar carrière als groepsfitness-instructor en presenter kwam door het behalen van deze titel in een stroomversnelling terecht. Later, in 2004 werd Caroline tevens door EFAA Benelux benoemd tot Presenter of the Year.

Ondertussen werd zij een veelgevraagde presenter op alle hooggewaardeerde groepsfitness – conventies wereldwijd. Dit onder meer in Frankrijk, Ierland, USA, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Nederland, Polen, Marokko en ook in het binnenland zie je haar soms op een podium verschijnen. Vooral haar krachtige, prachtige manier van bewegen en haar stimulerende energie typeren haar.

Sinds 2002 is Caroline Nike Elite Trainer. Sinds een tiental jaar geeft zij opleidingen voor de hele groepsfitness – industrie bij verschillende associaties in Nederland en België, waar zij gewaardeerd wordt voor haar voorliefde voor correcte techniek en methodische en didactische vaardigheden.

In 2003 heeft zij samen met enkele collega’s Nike Academy opgericht. Later werd Nike Academy samen met Nike Elite Trainer Steve Boedt getransformeerd in Powerzone Academy, de huidige PZ – Academy.

Caroline is tevens mede oprichter van het Fika Instituut.

Contact:

Caroline Mervielde | 0492 75 66 64 | http://www.caroline-mervielde.be

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *