BART SCHOLLAERT

Bart Schollaert komt uit een zelfstandig milieu, is afgestudeerd als filosoof en heeft een fascinatie voor de mens in en naast de organisatie. Door bijna 20 jaar ervaring in actieve bedrijfsvoering is de focus gegroeid naar integrale ontplooiing en ontwikkeling: “een gelukkige mens in een gelukkige omgeving”. Hij is jouw filosoof, ondernemer, erkend bemiddelaar en professionele coach. Met Bart zet je de gewenste verandering in beweging.

“Ik ben een coach die écht naar iemand luistert en die samen met de coachee(s) op zoek gaat naar het punt waarop verandering mogelijk wordt. Ik motiveer en enthousiasmeer het ondernemerschap ten aanzien van de eigen ontwikkeling. Groeien als mens staat voorop. Daarvoor gebruik ik mijn ruime toolbox en ervaring.”

“Als alles constant in verandering is, verander dan zelf alles. Coaching gaat voor mij over de authentieke persoonlijke ontmoeting, waarin we door middel van structurerende methodes, jezelf helpen om sterker achter het roer van je eigen leven te staan.”

“Welzijn of welbevinden is iets dat constant in beweging is. Het gaat mee met leeftijd, ontwikkeling en omgeving. Een “gelukkige mens in een gelukkige omgeving” is bijgevolg een levenslange opdracht. Het is –ik spreek uit ervaring- deugddoend om je af en toe in die opdracht te laten bijstaan. Niets is zo vermoeiend en frustrerend als het gevoel van niet vooruit te geraken. Verrijk jezelf met kennis, de weerstand en feedback van jouw coach.”

Wanneer kan je ondernemerscoach Bart het beste inzetten ?

Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden, en het is nog niet helemaal helder.

We groeien door naar een volgende stap en botsen ergens tegenaan…

Er is een conflict in onze organisatie én we moeten nu echt verder.

We willen een nieuw project aanvatten en de juiste eerste stappen zetten.

http://www.bartschollaert.coach

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *