ANNEMIE DE RIJCK

Annemie is een spontane en gedreven coach die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Ze ontdekte dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. Naast gecertificeerd image consultant is ze ook gediplomeerd coach en trainer. Je kan bij haar terecht voor individuele coaching trajecten, maar ook voor teambuilding activiteiten en teamcoaching.

“Als imago coach help ik ondernemers en professionals bij het ontwikkelen van een eigen (kleding)stijl en imago dat echt bij hen past. De mensen die beroep doen op mij zijn vaak super in hun vak. Toch grijpen ze naast die promotie, krijgen ze niet genoeg klanten of verdienen ze te weinig in verhouding met hun prestaties. En al te vaak is dit te wijten aan hun kleding of uitstraling. In de huidige maatschappij worden mensen eerst beoordeeld op hun uiterlijk en pas daarna op wat ze te vertellen hebben. Daarom heb ik een uniek coaching traject ontwikkeld, speciaal voor ambitieuze ondernemers en professionals.

Naast mijn passie voor kleur en stijl ben ik ook uitermate geboeid door mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in 2008 zelfstandig image consultant werd, ondervond ik zelf ook hoe belangrijk coaching was. Door uit mijn comfortzone te durven komen en te gaan voor mijn passies creƫerde ik voor mezelf het leven dat ik altijd al had gewild. Omdat ik zelf heb ondervonden hoe hard mijn leven veranderd is sinds mijn personal coaching traject, wil ik zoveel mogelijk andere ondernemers helpen om weer in hun kracht te gaan staan en te bouwen aan een imago en leven dat echt bij hen past.

Contact:

Annemie De Rijck | info@dress4success.be | 0485 51 38 68

 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *