TEAMMARKETING.BE REIKT DE HAND UIT NAAR ONDERNEMERS

Team-marketing.be is van 14 tem 16 oktober 2020 als exposant aanwezig op het Bizznizz Boxx Main Event. Oprichter Jan Pachen komt er heel enthousiast spreken over de mogelijkheden die zijn concept creëert voor ondernemers en ondernemende mensen.  De combinatie van E-Marketing, Trend-Marketing en E-Commerce biedt een veilige kans om een bijkomend of hoofdinkomen op te bouwen, gebaseerd op het verdienmodel van netwerkmarketing en onder de vleugels van Forever Living.

Naar aanleiding van de Corona crisis, reiken Jan Pachen en zijn team members nu heel sterk de hand naar elke ondernemer die de komende maanden nood zal hebben aan een extra inkomen zonder zware extra investeringen op te hoesten.  Ook werknemers die willen ondernemen en zich in de komende jaren veilig willen stellen, zijn meer dan welkom.

De wekelijkse bijeenkomsten werden voorlopig opgeschort en vervangen door online webinars, waarin je een perfect beeld kan vormen van de natuurlijke producten en de zakelijke mogelijkheid.

Meer info vind je op www.team-marketing.be.

Youri Gesquiere is zaakvoerder van B-Fair en organisator van Bizznizz Boxx.  Hij is al zeven jaar klant van Forever Living en gebruikt een aantal producten die meer fysieke energie geven.  Naar aanleiding van de Corona crisis, wil hij ondernemers de weg wijzen naar de zakelijke mogelijkheden van exposant Team-marketing.be

 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *