FILIP BAUWENS

FILIP BAUWENS – GOED IN JOUW VEL!

In deze tijden waarin het Coronavirus het openbaar leven dreigt stil te leggen gaan wij op zoek naar wat ons gezond houdt en sterker maakt. Die insteek heeft een naam: SALUTOGENESE. Chinese dokters werden lang lang geleden beloond voor het voorkomen van ‘zieken’ ipv het genezen ervan. Gezondheid heeft alles te maken psychosociale factoren: je familie, je gewoonten/patronen, je kijk op de wereld. Vanuit onze coachingpraktijk maken we salutogenese tastbaar: je krijgt concrete handvatten hoe jij je beter in je vel kan voelen!

Filip Bauwens, ooit piloot en ingenieur… Nu inspirator voor meer loopbaangeluk in Vlaanderen. Coach, trainer en stichter van NextStep coaching een netwerk van coaches gedreven om het loopbaangeluk te verhogen. Hij is PCC gecertificeerd coach vele duizenden uren op de teller. Het is vanuit die ervaring dat hij zijn bevindingen deelt.

 

 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *