DC INFRAROOD – HEALTH MATE

Work hard, relax smart … met de infraroodcabines van Health Mate zorgt u voor de perfecte ontspanning na een lange werkdag!

DE NATUURLIJKE PIJNSTILLER

Reeds meer dan 40 jaar is er volop onderzoek gedaan naar het effect van infrarood straling op onze gezondheid, o.a. bij mensen die last hebben van chronische spierpijnen en stijfheid aan de gewrichten zoals reuma, artrose, fibromyalgie, artritis enz. zij hebben echt baat bij het gebruik van een Health Mate infrarood-cabine. De TECOLOY infraroodstralingselement van Health Mate generen een bewezen bereik van 6340 nanometer. Dat is geen toeval, want het is precies die golflengte die een perfecte match vormt met ons lichaam. Wat gebeurt er precies bij 6340 nanometer brengt de infraroodstralen microscopische lichaam-watermoleculen in het lichaam in beweging, waardoor er warmte ontstaat. Onze bloedcirculatie versnelt en zorgt voor een goede doorbloeding van elke cel in ons lichaam. Dan begint de helende werking van de infraroodstralen: pijn aan de spieren en gewrichten vermindert en ons immuunsysteem krijgt een boost en cellen vernieuwen zich. Zo maakt ons lichaam endorfine aan, dat is een hormoon dat ervoor zorgt dat we ons gelukkig voelen maar is ook onze natuurlijke pijnstiller.

WAAROM HEALTH MATE EN GEEN ANDER MERK?

Er zijn veel infraroodsauna’s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate. Maar laat je niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate is de enige infraroodsauna-fabrikant ter wereld die Tecoloy stralingselementen gebruikt die op een golflengte zitten die als het ware ‘gemaakt’ is voor ons lichaam en een therapeutische effect hebben. De goedkopere versies werken met minderwaardige infraroodlampen en infrarood-carbon elementen die géén langdurige gezondheidsvoordelen opleveren. De warmte doet wel deugd, maar het effect is gedaan eens je eruit stapt. Bovendien zijn de Health Mate infraroodsauna’s gemaakt van Canadese rode ceder met FSC keurmerk. Goedkopere houtsoorten vervormen of scheuren bij hoge temperaturen, rode ceder niet. Kom gerust GRATIS uittesten en voel het verschil.

 

The Pioneer en Leader in Infrared Therapy

Health Mate®

Infraroodsauna-cabines

Infrarood-verwarming

 

Bezoek onze showrooms

 

Oostkamp                            Diksmuide                            Gentbrugge   

Stationsstraat 35        Adm. Ronarchstraat 8a         Brusselsesteenweg 46

0477 70 83 86 – 0495 21 77 47 – 0468 32 23 56

Gesloten op maandag en dinsdag (op afspraak mogelijk)

 

 

 

 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *