SARTO MODERNO

Piekfijn voor de dag komen en meer tijd overhouden in je vrije tijd? Met de kreukvrije hemden van Sarto Moderno vang je twee vliegen in één klap!

‘Met de voeten in de lokale modder’ …

… Zo kan je Els Derck omschrijven. Ze kent de dagelijkse bekommernissen als geen ander. Moeder, echtgenote, werkneemster, … Maar evenzeer creatieveling die altijd naar oplossingen zoekt, en ziet. Het glas is altijd halfvol. 

Els, gepassioneerd als altijd, zocht naar merken voor kledij voor haar echtgenoot en zijn medewerkers. In die zoektocht kwam ze terecht bij de kledinglijn van J. Harvest & Frost. Goed is niet goed genoeg. Typisch voor Els.

Els zou Els niet zijn als ze verder zou kijken. Als drukbezette moeder en echtgenote ontdekte ze het gemak van de strijkvrije hemden van J. Harvest & Frost. 

Els: “Ik heb graag dat mijn man er piekfijn uitziet. Maar ik geef toe dat ik niet graag strijk. En weet je, met de strijkvrije hemden van J. Harvest & Frost loopt mijn echtgenoot er altijd uitgedost uit. Én win ik heel wat tijd. Voor mijn huishouden, wat me-time, of een aperitief met mijn gezin. Leuk toch?”

Denken in oplossingen, niet in problemen. Dat is Els. Intussen biedt ze via Sarto Mode’rno, de moderne kleermaker, een gans gamma aan modieuze kledij aan. Voor hem en haar. Casual en business. Gepersonaliseerd, geborduurd, het moet perfect zijn. Dat is Els.

http://www.sartomoderno.be
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *