BEST BLUE VOYAGE

Teambuilding op maat van uw bedrijf of een privé vakantie … Best Blue Voyage zorgt voor een adembenemende ervaring!

Zeiltocht langs de oogstrelende kustlijn van Zuid Turkije en Griekse eilanden … ongerepte natuur, rust, stilte en altijd een zalige temperatuur.

Best Blue Voyage organiseert unieke en kleinschalige cruises langs de oogstrelende kustlijn in Zuid-Turkije en Griekse eilanden op basis van volpension. 

Je verblijft zeven nachten op het traditionele Turkse houten zeiljachten voorzien van alle luxe en comfort in het gezelschap van een uitstekend opgeleide bemanning. De kapitein, kok en min. twee kelners verwennen je gedurende het volledige verblijf aan boord. De maaltijden aan boord zijn om van je vingers bij af te likken. De kapiteinen van de jacht kennen het Middellands zeegebied op hun duimpje en hebben enorm veel zeilervaring. Sema, de mede-eigenaar, is een natuurliefhebber en vindt duurzaamheid, gezond eten en rust heel belangrijk. Ze is altijd op zoek naar plaatsen waar het mooi en rustig is en waar ze één kan worden met de natuur. De stilte in verbondenheid met de natuur maakt haar gelukkig. Ze spreekt Nederlands en Turks.

Best Blue Voyage is vooral gespecialiseerd in het organiseren van yogacruises, wandelcruises en fietscruises. Je zit niet alleen maar aan boord in een baai, maar je gaat ook aan land om even de benen te strekken en het achterland te ontdekken.

Best Blue Voyage is heel goed op de hoogte over de wensen van hun gasten en ze streeft er naar om een ideale en kwaliteitsvolle zeilvakantie aan te bieden op de mooiste plek, met het juiste personeel en het beste schip.

Veel afwisseling dus op deze Blue Voyage cruise! Laat u verleiden door de pracht van de ongerepte natuur, de turquoise zee en de pittoreske dorpjes…

Inmiddels zeilt Best Blue Voyage jarenlang in de Turkse en Griekse wateren en beschikt ze over meerdere zeilschepen. Ze organiseert de beste reisroutes op maat, verzekert goede aanleg- en ankerplaatsen, lekker eten en staat u bij met alle technische advies.

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *