PLANBITION

Dé online oplossing voor uw personeelsbeheer!

Planbition is een uitermate flexibel systeem, dat vrijwel elk planningsproces kan ondersteunen. Van onboarding, cao berekeningen tot en met de export naar verlonings- en facturatiesystemen.”

“Beschikbaar op alle apparaten en een onbeperkt aantal gratis gebruikers. Planbition is een zeer configureerbare oplossing die u kunt aanpassen naar uw behoeften zonder dure aanpassingen.”

Planning & Roosteren

De operationele planningsmodule vormt het hart van de applicatie, waar alle informatiestromen samenkomen. Het belangrijkste van de operationele planning is dat u overzicht en inzicht hebt, zodat u op een gestructureerde en eenvoudige manier een efficiënte planning kunt samenstellen

Human Resource management

De HRM-module (Human Resource Management) geeft u altijd een actueel inzicht in uw gehele personeelsportfolio. De nieuwste persoonlijke gegevens, zoals (arbeids) contracten, type werknemer, bankgegevens, kwalificaties en dossiers, zijn dus altijd en overal toegankelijk.

Customer relations management

Beheer al uw klanten centraal! Voor elke individuele klant kunt u de hiërarchie beheren tot het gewenste detailniveau. Service Level Agreements kunnen per klant worden gedefinieerd om uw dagelijkse activiteiten te ondersteunen en geeft het management een gedetailleerd overzicht van de KPI’s.

http://www.planbition.com
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *