FIKA INSTITUUT

Het FIKA instituut ontwikkelt met een no-nonsense aanpak het bewustzijn van individuen en bedrijven door naar de kern te kijken en de verantwoordelijkheid te stimuleren om werkelijk verandering, en bijgevolg resultaat, te creëren.Hierbij houden we steeds rekening met fysieke en mentale processen.

Caroline en Mirella hebben een fraai aanbod ontwikkeld op vlak van coaching, consultancy, motivational speaking en training & workshops.

Wil je échte verandering creëren op persoonlijk vlak of in je organisatie, dan kan het een meerwaarde zijn om een neutrale coach onder de arm te nemen. Ook voor het faciliteren van jouw vergaderingen, en ze bijgevolg efficiënter te laten verlopen of beter tot gedragen beslissingen te komen, kan je beroep doen op een Fika-coach.

Wil je binnen je organisatie je medewerkers op een luchtige manier laten kennismaken met thema’s zoals bedrijfscultuur, communicatie en samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en welzijn?  Of wil je hen op een meer inspirerende manier motiveren om hiermee aan de slag te gaan? Dan kunnen wij antwoord bieden op je vraag.

Heb je advies nodig omtrent thema’s zoals (audiovisuele) communicatie, bedrijfscultuur, communicatie en samenwerking, (persoonlijk) leiderschap of welzijn?Neem dan gerust contact op met ons.

http://www.fika-instituut.be
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *