ANDY VERSYCK

Andy is gepassioneerd door flexibele sytemen die vrijwel elk planningsproces binnen personeelsbeheer kunnen ondersteunen. Van onboarding, cao berekeningen tot en met de export naar verlonings- en facturatiesystemen.”

Heb je een medewerkers in loondienst? Zorg dan dat je het verhaal van Andy zeker niet mist!

Andy komt met veel enthousiasme vertellen over het nieuwe werken (locatie onafhankelijk, flexibel, kosten besparend..) en licht je concreet de modules van Planbition toe. Naast de vele voordelen ontdek je ook wie de klanten van Planbition zijn en krijg je een demo van de toepassing te zien.

Andy heeft een standaardimplementatieplan ontwikkeld dat hij graag met jou deelt en hij maakt uiteraard nog tijd om op jouw vragen te antwoorden!

www.planbition.com
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *