WIN EEN VITAL5 BOX TWV €250!

Het leven kan soms druk zijn en vaak kiezen we dan niet voor de goede voeding waardoor ons lichaam niet genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgt.

Hoofdpartner Forever schenkt een Vital5 Box weg aan één van de bezoekers van Bizznizz Boxx. Wil jij een pakket winnen? Kom naar naar Bizznizz Boxx op 18, 19 of 20 maart en laat je visitekaartje achter op de stand van Forever. Like ook de facebookpagine van Bizznizz Boxx! Uit alle bezoekers wordt op zondag 22 maart een winnaar bekend gemaakt.


Vital 5 biedt de vijf sleutelproducten die samen de basis vormen voor een vitaal leven. Maar het is zoveel meer dan alleen maar de juiste vitaminen. Het voedingsprogramma om je er beter uit te laten zien en je energieker te voelen met Forever Aloe Vera Gel, Forever Active Probiotic, Forever Arctic Sea, ARGI+ en verrijkt met Forever Daily – combineert 55 perfect uitgebalanceerde voedingsstoffen, om iedere dag opnieuw een optimale gezondheid en vitaliteit te ondersteunen.


Gebruik Vital 5 als aanvulling op jouw dagelijks geavanceerde voeding en je zal je pakker energieker voelen!

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *