Vaarwel stress, welkom veerkracht … door Sabrina Heymans op 18 maart 2020

Stress, vermoeidheid, migraine, slecht slapen,… Het zijn allemaal signalen die er op wijzen dat je niet goed in je vel zit. Vaak wordt hoge werkdruk en een prestatiegerichte maatschappij als grote boosdoener gezien. Terwijl je eigenlijk de sleutel tot geluk zelf in de hand hebt.

Hoe vroeger je de signalen van stress herkent, hoe sneller je de stap kan zetten naar veerkracht. En hoe minder hoog het kostenplaatje voor zowel werknemer als werkgever.

Wat komt aan bod in de interactieve presentatie?

  • Het ontstaan van stress, burn-out en bore-out
  • Het effect van stress op je lichaam
  • Het prikkelniveau: wanneer leer je nieuwe dingen bij?
  • We gaan samen op zoek naar waarden die voor jou van belang zijn op professioneel niveau
  • Hoe bouw je veerkracht op?
  • Visualisatieoefening als afsluiter van de presentatie.

Na de presentatie is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Over Sabrina Heymans, zaakvoerster Bodymindtalk

Sabrina begon haar loopbaan in de administratie.  Ze was nooit echt gelukkig maar bleef toch doorgaan. Ze negeerde daarbij de signalen van haar eigen lichaam, tot ze in 2012 een burn-out kreeg. De bom was gebarsten…

Sabrina ging op zoek naar haarzelf en besloot enkel nog te werken vanuit haar eigen sterktes. Zo ontdekte ze haar grote passie voor het mensgericht werken. Vanuit die zoektocht naar zichzelf besloot ze professionele opleidingen tot coach en relaxatietherapeut te volgen. Mensen helpen hun leven weer in eigen handen te nemen, ze leren leven in plaats van overleven, is haar grote passie. Haar eigen ervaringen maken dat zij heel goed kan begrijpen hoe beangstigend het leven kan zijn. En tegelijkertijd is zij ook het voorbeeld van de rijkdom die je bezit als je door de moeilijke momenten heen wandelt en je voluit kiest om te leven in plaats van te overleven. Sabrina begeleid je heel graag door dit proces van persoonlijke en professionele groei.

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *