Livwell

Uw partner in ergonomie en dynamisch werken

Livwell bvba is opgericht in 2006 omdat veel mensen op zoek zijn naar een bureaustoel die echt kan helpen om hun rugpijn te verminderen of te vermijden. Echter op de markt vonden Hans en Hilde vooral passieve bureaustoelen.  Deze stimuleren je lichaam niet om te reageren tegen inzakking en kunnen pijn in nek en rug veroorzaken.

Daarom vonden Hans en Hilde het nodig om een bureaustoel te zoeken die echt helpt om rugpijn te verminderen .  Het is  logisch , hoe meer je beweegt, hoe minder last je hebt.  Een  echte actieve stoel helpt dus ook echt.  SpinaliS-stoelen activeren je spieren waardoor je minder inzakt en dus minder pijn hebt.

Dit is de basis van Livwell.  Het gaat niet enkel over beter zitten, maar ook over gezonder werken.  Zo is Livwell ook sterk gegroeid in “dynamisch werken “.  Combineer je SpinaliS-stoel met een zit/sta-tafel en beweeg heel geregeld.  Zo voorkom je ongemakken en rugpijn.  Livwell bvba heeft hiervoor alle oplossingen in huis. 

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *