HILDE COOLS EN HANS DEKEERSMAECKER

Ergonomie moet ervoor zorgen dat de gezondheid en het comfort van de mens verzekerd blijft. Ergonomie is dus voor elke mens anders. Spinalis-stoelen passen zich aan aan elke beweging van de mens. Dit is dynamisch en gezond werken.

Hilde en Hans zijn beide industrieel ingenieur en leiden Livwell. Met hun bedrijf en meer specifiek de Spinalis bureaustoel willen zij het zitcomfort van ondernemers en werknemers verbeteren en lichamelijke klachten ten gevolge van een slechts zithouding of onaangepaste stoel, wegnemen of verminderen.

Tijdens hun lezing/workshop krijg je meer inzicht in het idee achter “actief zitten” en vertalen zij dit principe naar de spinalis stoel. Hilde en Hans zijn aanwezig als exposant en hebben enkele modellen bij die je uitgebreid kan testen tijdens Bizznizz Boxx!

http://www.livwell.be
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *