OSU Gifts

Hoe vind je het geschikte zakelijke geschenk voor jouw klanten, partners of personeelsleden?

Osu Gifts is gespecialiseerd in zakelijke geschenken en biedt jou een kwalitatieve en persoonlijke service. Met hun ervaring en expertise is OSU jouw ideale partner voor het leveren van de beste cadeau met jouw boodschap.

Wij hebben zaakvoerder Jurgen leren kennen als een bijzonder gepassioneerd ondernemer en zijn dan ook blij met zijn deelname aan het Bizznizz Boxx Event.

Met (gepersonaliseerde) promotieartikelen zet je jouw klanten, partners of personeelsleden op de perfecte manier in de bloemetjes. Maar de uitdaging is natuurlijk het juiste geschenk te kiezen. Daar kunnen de specialisten van OSU Gifts jou zeker bij helpen.

Jouw bedrijfsfilosofie in cadeauvorm

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en ontwikkelt OSU Gifts romotieartikelen voor bedrijven. De medewerkers weten perfect met welk geschenk jij jou doelgroep optimaal kan verrassen. Een geschenk dat bovendien jouw imago en bedrijfsfilosofie heel mooi weerspiegelt, en naadloos binnen jouw budget past.

Promotiegeschenk als boodschap

Wil je jouw doelgroep een boodschap meegeven? Verpak die dan als geschenk. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de efficiëntste manier is om iets te vertellen. Bovendien is het heel wat budgetvriendelijker dan andere communicatiemiddelen.

Verschillende geschenkcategorieën

OSU Gifts heeft relatiegeschenken in alle mogelijke categorieën:  kantoormateriaal, gereedschappen, textiel, sport en spel, EHBO & veiligheid, enzovoort. OSU Gifts heeft zelfs een assortiment duurzame geschenken. Personaliseren is uiteraard geen probleem – het is zelfs hun specialiteit. Osu biedt namelijk verschillende personalisatietechnieken aan.

Contact met specialist promotieartikelen

Op zoek naar inspiratie? Op hun website vind je zeker het gepaste relatiegeschenk.

http://www.osugifts.be
Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *