Pure Food

MAARTEN RAMAUT

Moeders keuken … als kind was Maarten al gefascineerd door de gerechten die zijn moeder aan het bereiden was.  Maarten herinnert zich nog levendig de geuren van de verse keuken van zijn moeder en heeft de passie voor koken ongetwijfeld van haar overgeërfd.  

Maarten heeft zijn opleiding volmaakt aan Hotelschool Ter Groene Poorte Brugge en stage gelopen bij oa. Kelderman in Aalst,  Restaurant De Savoye Knokke en De Vistrap in Oostende

De ambitie om te starten met zijn eigen traiteurzaak was al jaren aan het borrelen. In 2017 zette Maarten de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en is sindsdien een graag geziene gast op feestjes en events waar hij zijn stempel mag drukken, in samenspraak met de gastheer en gastvrouw.  

http://www.traiteurpurefood.be
Share:

Author: info@b-fair.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *