Kistje Wijn

Wij zijn sinds 1967 vermaard voor onze stijlvolle verpakkingen. We zijn veel geïmiteerd, hebben velen geïnspireerd, maar zijn nooit geëvenaard.

Kistje Wijn - Kortrijk
Alle mogelijkheden

Onze wijnen zijn streng geselecteerd, de verpakking heeft een stijlvolle uitstraling die bij u past. Wij kunnen indien gewenst de kleuren aanpassen aan de gelegenheid, bedrijfskleuren, smaak… Door deze artistieke vrijheid werken wij ook niet met standaardverpakkingen.

De selecties

De wijnen worden door ons geselecteerd volgens onze eigen hoge standaard. Wij zoeken niet naar goedkope wijnen met een gekende streek maar naar wijnen die prijs/kwaliteit stuk voor stuk pareltjes zijn.

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *