Gina Peeters

Als jong meisje was zingen en presenteren mijn grote passie. Groot was mijn geluk dan ook toen ik als prille twintiger mocht zingen, dansen, spelen in de grote showbizzwereld. Ik leerde al snel mijn ‘vrouwtje’ te staan in de schijnwerpers. Ik leerde stap voor stap hoe om te gaan met druk, verwachtingen, kritiek, onzekerheden etc. Het publiek zag een vrolijke vrouw op tv en op het podium, en dat was ik ook. Maar achter de schermen groeide steeds meer de drang om naast het luchtige te zoeken naar meer diepgang. Op mijn 32ste besloot ik om opnieuw te gaan studeren. Ik had een drukke job, 2 kleine kinderen én veel goesting om mijn brein opnieuw aan het werk te zetten.

Ik startte met een 2 jarige shiatsu opleiding en leerde met een Oosterse manier van denken naar ons lichaam te kijken. Dat was het begin van een lange en boeiende studie weg die me steeds meer deed begrijpen hoe we als mensen denken, hoe  we ons gedragen, wat onze hindernissen zijn.

Ik leerde ook dat fysieke en mentale veerkracht dé tools zijn die we als mensen moeten ontwikkelen om harmonie te vinden op alle mogelijke vlakken. Om weerbaar te zijn in steeds drukker wordende tijden die ons als mens voor heel wat uitdagingen zet.

Ik volgde complementaire gezondheidsleer, verdiepte me in drukpunt- en dieptemassage om energetische blokkades aan te pakken. Ik zette mijn zoektocht verder door ook steeds meer te willen weten over hoe we denken, waarom we welk gedrag vertonen etc. Ik volgde een opleiding integrale coaching, evidence based coaching technieken op basis van cognitieve gedragstherapie, stress- en burnoutbegeleiding, systemisch coachen en hartcoherentie.

Ik ruilde mijn passie voor presenteren in voor mijn andere passie: mensen helpen en begeleiden bij hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar antwoorden op kleine – en grote levensvragen. Met diverse bewezen coaching technieken stippel ik een begeleidingstraject uit op maat van elke coachee. Ieder mens is uniek en verdient dan ook een unieke aanpak.

Professioneel koos ik voor een rol achter de schermen en vandaag ben ik een gedreven coach die gelooft in de kracht die in elk van ons schuilt.

Aan (beginnend) Tv talent geef ik interview- en/of presentatie technieken.  Als gecertificeerde gedragscoach leer ik hen omgaan met ( sociale media) stress en angsten zodat ze mentaal weerbaar zijn. Ik train mensen die voor publiek moeten spreken zodat ze op inspirerende en krachtige manier hun boodschap kunnen overbrengen.

Het presenteren zit natuurlijk nog steeds in mijn bloed, ik geef dan ook met veel enthousiasme lezingen, keynotes en workshops over alle bovenvernoemde thema’s.

Genoeg over mezelf gepraat.

Ik hoor graag wat jouw verhaal is en kijk er naar uit om samen te werken.

Gina

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *