Forever Living Products

REX MAUGHAN

Het begon met de droom van één man, Rex Maughan. Zijn passie was een betere gezondheid, kwaliteitsproducten en financiële vrijheid. Deze passie heeft hem geïnspireerd om in 1978 Forever Living Products op te richten. Na met succes zijn opleiding aan de Arizona State University’s School of Business te hebben afgerond, heeft Rex 40 jaar praktijkervaring opgedaan. Met zijn leiderschap en visie heeft hij een bedrijfsconcept ontwikkeld en heeft dit op maat gemaakte plan voorgelegd aan een groep van familie en vrienden in Tempe, Arizona. Hiermee was de basis gelegd voor het Forever van nu, dat het leven verandert van miljoenen mensen wereldwijd. Zijn plan was heel eenvoudig. Bied verbruiksproducten aan dat mensen gezondheid én financiële voorspoed brengt – en doe het op een persoonlijke manier. Vandaag de dag, spreken de resultaten voor zich dat Rex een bedrijf leidt dat anders is dan andere bedrijven. Forever onderscheidt zich omdat het levens verandert door geweldige producten, een stabiel business model, wereldwijde groeimogelijkheden en charitatieve samenwerkingsverbanden. In 2009 is Forever Giving opgericht om klanten en Forever Business Owners de mogelijkheid te geven om donaties te doen om het leven van mensen in arme gebieden te verbeteren. Samen met charitatieve organisaties strijden zij wereldwijd tegen armoede, honger en het gebrek aan medische diensten voor kinderen. De stichting ondersteunt ook de hulpverlening bij natuurrampen. Rex heeft een groot hart en geeft om zijn medemens – zijn medewerkers, Forever Business Owners en de internationale gemeenschap. Rex en zijn vrouw Ruth zien hun charitatieve werk als hun grootste verdienste. Vanuit zijn passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen wordt Rex gedreven om Forever een nog groter succes te laten worden.

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *