Events On The Move

Teambuilding op maat

De organisatie van teambuilding events behoort tot de kernactiviteit van Events on the Move, dat sinds 1998 in de reis- en evenementensector actief is. Ons team bestaat uit medewerkers met diverse achtergronden die samen in staat zijn van elk event een professionele en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Naast de organisatie van originele en efficiënte teambuildende activiteiten, is Events on the Move ook actief als organisator van incentives, workshops, seminaries, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, klanten contactdagen, etc.

Naast een reeks standaard teambuilding concepten, biedt Events on the Move ook teambuilding activiteiten op maat, aangepast aan het verwachtingspatroon van de klant en de specifieke doelstellingen. Of het teambuilding event nu enkel voor de fun is of een duidelijk doel betracht, de organisatie ervan verdient steeds een professionele aanpak, een goede voorbereiding, een perfecte begeleiding en een gedegen nazorg. Al onze teambuilding activiteiten worden begeleid door gemotiveerde en ervaren medewerkers die zich bewust zijn van het belang van het georganiseerde event. Wens je voorafgaand advies of zit je nog met vragen, aarzel dan niet Events on the Move te contacteren.

Ook als je een incentive, workshop of business event (seminarie, personeelsfeest, klantendag, …) wens te organisteren, zit je bij Events on the Move aan het goede adres.

Share:

Author: Youri Gesquiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *